CloudBot

Full Version: Bot did not start
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Once i am running the bot for hours.So it stop for any reason (like time, cap ...) and close it. When i try to start all the bot buttons on start menu are disable except the QUIT botton. So i troed to restart a vm a lot of times but i am not able to start this script.

Anyway i am able to use another script without any problem. But i need to wait 1 hour the start this same script again.
check logs, you have the answer there.

meanwhile you can follow this tutorial: https://mv-scripts.com/support because you made some mistake in tibia (battlelist most likely)

if your tibia is ok and you still have this problem, msg me with your user id
(02-07-2021, 10:21 PM)mmv Wrote: [ -> ]check logs, you have the answer there.

meanwhile you can follow this tutorial: https://mv-scripts.com/support because you made some mistake in tibia (battlelist most likely)

if your tibia is ok and you still have this problem, msg me with your user id
I saw your suport web page for me do not like that it would fix my issue. As it is a guide for beginers i am using this bot for month already.

Regard my user id i sent to you on Discord at 29/01 and this issue is not fix until now (10 days). I will not lose my time sending again.

Have a nice day.
Hey, please join cloudbot discord: https://discord.gg/YakFvDK
And ask for support there. You can also pm me: 5qemeister#5610


Kind regards,
Cloudbot Support